Menukaart

Wild voorgerechten

Tortellini gevuld met bospaddenstoelen

Truffelroom / parmezaan

Wildconsommé

Fazant / groentejulienne

Carpaccio van hert

Gemarineerd witloof / chutney van framboos

Duo van wildkroketten

Fazant / hert / winterslaatje / truffelmayo

Wild hoofdgerechten

Ravioli van bospaddenstoelen en truffel

Roquefortroom / parmezaan

Pasta 'Ragu' van de chef

Wildragout / parmezaan

Herfstsalade

Rucola / spinazie / rode biet / pompoen / appel / geitenkaas / notencrumble

Fazant

Gebakken witloof / spruiten / calvados / zoete aardappelgratin

Risotto met fazant

Bospaddenstoelen / pastinaak

Hertenstoverij

Witloof / appel / veenbessen / aardappel naar keuze

Haas

Pastinaak / bospaddenstoelen / gratin van rode kool en appel

Duo van everzwijnfilet en everzwijnworst

Savooikool met spek / pastinaak / gratin van zoete aardappel / Roquefort

Hert

Witloof / spruiten / appel / veenbessen / grand veneur / gratin van aardpeer en pastinaak / aardappel naar keuze

Trio van fazant, hert, artisanale worst van everzwijn

Witloof / appel / veenbessen / gratin van aardpeer en pastinaak / grand veneur / calvados / aardappel naar keuze