Wild voorgerechten
Tortellini gevuld met bospaddenstoelen
Truffelroom / parmezaan
Wildconsommé
Fazant / groentejulienne
Carpaccio van hert
Gemarineerd witloof / chutney van framboos
Duo van wildkroketten
Fazant / hert / winterslaatje / truffelmayo
Wild hoofdgerechten
Ravioli van bospaddenstoelen en truffel
Roquefortroom / parmezaan
Pasta 'Ragu' van de chef
Wildragout / parmezaan
Herfstsalade
Rucola / spinazie / rode biet / pompoen / appel / geitenkaas / notencrumble
Fazant
Gebakken witloof / spruiten / calvados / zoete aardappelgratin
Risotto met fazant
Bospaddenstoelen / pastinaak
Hertenstoverij
Witloof / appel / veenbessen / aardappel naar keuze
Haas
Pastinaak / bospaddenstoelen / gratin van rode kool en appel
Duo van everzwijnfilet en everzwijnworst
Savooikool met spek / pastinaak / gratin van zoete aardappel / Roquefort
Hert
Witloof / spruiten / appel / veenbessen / grand veneur / gratin van aardpeer en pastinaak / aardappel naar keuze
Trio van fazant, hert, artisanale worst van everzwijn
Witloof / appel / veenbessen / gratin van aardpeer en pastinaak / grand veneur / calvados / aardappel naar keuze