Menukaart

Seizoensgebonden gerechten - voorgerechten

Fluweelzacht soepje van pastinaak

Fazant / crumble van spek

Carpaccio van hert

witloofconfijt/hazelnootmayonaise

Duo van wildkroketten

Fazant/hert

Seizoensgebonden gerechten - hoofdgerechten

Ravioli van bospaddenstoelen en truffel

Roquefortroom / parmezaan

Pasta 'Ragu' van de chef

Pappardelle pasta / wildragout /parmezaan

Herfstsalade

Brie / vijgencompote /noten / rucola / appel/witloof / esdoornsiroop

Fazant à la Brabançonne

Gebakken witloof / fine champagnesaus/aardappelkroketten

Risotto met butternut

Geitenkaas / Grana Padano

Hertenstoverij

Witloof / appel / veenbessen / spruiten/aardappel naar keuze

Filet van haas

Bospaddenstoelen / rode kool/ knolselder / zoete aardappelgratin

Trio van wild

Fazant/hert/haas/ najaarsgroenten/witloof/spruiten/appel/veenbessen/fine champagnesaus/ Grand veneur/ knolselder/aardappel naar keuze

Hert

Witloof / spruiten/appel/veenbessen/grand veneur / knolselder / aardappel naar keuze