Seizoensgebonden gerechten - voorgerechten
Fluweelzacht soepje van pastinaak
Fazant / crumble van spek
Carpaccio van hert
witloofconfijt/hazelnootmayonaise
Duo van wildkroketten
Fazant/hert
Seizoensgebonden gerechten - hoofdgerechten
Ravioli van bospaddenstoelen en truffel
Roquefortroom / parmezaan
Pasta 'Ragu' van de chef
Pappardelle pasta / wildragout /parmezaan
Herfstsalade
Brie / vijgencompote /noten / rucola / appel/witloof / esdoornsiroop
Fazant à la Brabançonne
Gebakken witloof / fine champagnesaus/aardappelkroketten
Risotto met butternut
Geitenkaas / Grana Padano
Hertenstoverij
Witloof / appel / veenbessen / spruiten/aardappel naar keuze
Filet van haas
Bospaddenstoelen / rode kool/ knolselder / zoete aardappelgratin
Trio van wild
Fazant/hert/haas/ najaarsgroenten/witloof/spruiten/appel/veenbessen/fine champagnesaus/ Grand veneur/ knolselder/aardappel naar keuze
Hert
Witloof / spruiten/appel/veenbessen/grand veneur / knolselder / aardappel naar keuze