In Geel op zoek naar de perfecte plek voor een zakenlunch of ontbijtvergadering? 

Zoek je Geel of omgeving naar een geschikte locatie om af te spreken met zakenpartners, collega’s, klanten,… voor een lunch- of ontbijtvergadering? Brasserie De Post in hartje Geel heeft alles in huis voor een geslaagde zakenlunch of ontbijtvergadering. We zetten de belangrijkste troeven op een rij.

In hartje Geel: exact tussen Antwerpen en Hasselt

Met onze ligging in het centrum van Geel – op vijf minuten van de autostrade E313 – vormen wij de perfecte ontmoetingsplaats tussen de steden Antwerpen en Hasselt.

 

Onze zaak ligt uiterst centraal in de Antwerpse Kempen, waarbij ook steden als Lier, Herentals en Turnhout op korte rijafstand gelegen zijn. Ook het treinstation van Geel is vlakbij. Alle deelnemers van je zakenlunch of ontbijtvergadering geraken vlot ter plaatse. 

 

Smakelijk, snel en dagvers

Een uitgebreid zakendiner of snelle zakenlunch? Een bescheiden ontbijtvergadering of een complete vergaderbrunch? Onze uitgebreide menukaart – met elke twee weken nieuwe suggesties - biedt voor iedere soort meeting een passende culinaire invulling. 


Wij garanderen op elk moment een snelle en vlotte bediening. Moet het supersnel gaan? Reserveer dan je tafel en geef meteen ook je bestelling door. Wij serveren je bestelling stipt op het afgesproken tijdstip. 

Trendy decor om culinair te vergaderen

Bij Brasserie De Post moet je vooraf geen vergaderruimte reserveren. Je bent gewoon welkom aan elke tafel in onze zaak voor een zakenlunch of ontbijtvergadering. 

 

Bij ons is het geen enkel probleem om je laptop open te zetten of je papieren boven te halen. De trendy inrichting en rustige sfeer zorgen voor de ideale vergaderomstandigheden. 

 

Doorlopend open vanaf 8 uur

Bij Brasserie De Post ben je elke dag van de week 7/7 welkom voor je zakenlunch of ontbijtvergadering. Stipt om 8 uur ’s ochtends openen wij de deuren, op zaterdag ben je zelfs al welkom vanaf 6 uur. 

 

Meer dan voldoende parkeermogelijkheden

In de onmiddellijke buurt van onze brasserie op de markt van Geel vind je meer dan voldoende parkeermogelijkheden. Maak hier je keuze uit de verschillende parkeermogelijkheden in de buurt.