Menukaart

Wild voorgerechten

Soep van pastinaak en peterseliewortel

prosciutto/hazelnoot

Carpaccio van hert

Gemarineerd witloof/framboos/hazelnoot/crème van butternut

Wild hoofdgerechten

Ravioli van bospaddenstoelen

gebakken bospaddenstoelen/ roquefortsaus

Herfstsalade

Perzik/kastanje/peperkoek/appelpaté/bosvruchten/notencrumble/vinaigrette van framboos

Fazant

Gebakken witloof/ spruiten/calvados/pastinaak-aardpeergratin

Risotto met fazant

Boschampignons/pastinaak

Hert

Gebakken appel/veenbessen/gebakken witloof/Grand-veneursaus/ kroketten

Hertenragout

Boschampignons/savooi/spek/kroketten

Haas

Pastinaak/boschampignons/Grand-veneursaus/zoete aardappelgratin

Everzwijn

Savooi/spek/pastinaak/roquefortsaus/gratin van boschampignons

Trio van wild (Fazant,hert,everzwijn)

Spruiten/appel/veenbessen/calvados/Grand-veneursaus/gratin van boschampignons/ kroketten