Seizoensgebonden gerechten - voorgerechten
Ravioli van bospaddenstoelen en truffel
Roquefortroom/parmezaan
Fluweelzacht soepje van pastinaak
Fazant/crumble van spek
Carpaccio van hert
Witloofconfijt/hazelnootmayonaise
Duo van wildkroketten
Fazant/hert
Seizoensgebonden gerechten - hoofdgerechten
Pasta pesto met gamba's
Spaghetti/huisbereide pesto/rucola/parmezaan
Ravioli van bospaddenstoelen en truffel
Roquefortroom/parmezaan
Pappardelle van de chef
Fzant/vijgensaus
Herfstsalade
Brie/vijgencompote/noten/rucola/appel/witloof/esdoornsiroop
Fazant à la Brabançonne
Gebakken witloof/fine champagnesaus/aardappelkroketten
Hertenstoverij
Witloof/appel/veenbessen/spruiten/aardappel naar keuze
Filet van haas
Bospaddenstoelen/gekarameliseerde wortel/knolselder/vijgensaus/pomme gratin
Trio van wild
Fazant/hert/haas/najaarsgroenten/witloof/spruiten/appel/veenbessen/fine champagnesaus/Grand Veneur/knolselder/aardappel naar keuze
Hert
Witloof/spruiten/appel/veenbessen/Grand veneur/najaarsgroenten/knolselder/aardappel naar keuze