Menukaart

Seizoensgebonden gerechten - voorgerechten

Ravioli van bospaddenstoelen en truffel

Roquefortroom/parmezaan

Fluweelzacht soepje van pastinaak

Fazant/crumble van spek

Carpaccio van hert

Witloofconfijt/hazelnootmayonaise

Duo van wildkroketten

Fazant/hert

Seizoensgebonden gerechten - hoofdgerechten

Pasta pesto met gamba's

Spaghetti/huisbereide pesto/rucola/parmezaan

Ravioli van bospaddenstoelen en truffel

Roquefortroom/parmezaan

Pappardelle van de chef

Fzant/vijgensaus

Herfstsalade

Brie/vijgencompote/noten/rucola/appel/witloof/esdoornsiroop

Fazant à la Brabançonne

Gebakken witloof/fine champagnesaus/aardappelkroketten

Hertenstoverij

Witloof/appel/veenbessen/spruiten/aardappel naar keuze

Filet van haas

Bospaddenstoelen/gekarameliseerde wortel/knolselder/vijgensaus/pomme gratin

Trio van wild

Fazant/hert/haas/najaarsgroenten/witloof/spruiten/appel/veenbessen/fine champagnesaus/Grand Veneur/knolselder/aardappel naar keuze

Hert

Witloof/spruiten/appel/veenbessen/Grand veneur/najaarsgroenten/knolselder/aardappel naar keuze