Afhaalmenu feestdagen

afhaal Feestmenu is verkrijgbaar op 24,25,26,31 december en 1,2 januari deze gerechten dienen 4 dagen vooraf besteld te worden.


Voorgerechten

€ 6,90

Romig soepje van pastinaak en peterseliewortel/prosiutto/hazelnoot

€ 14,90

Zoetzuur gelakte spare-ribs met notencrumble

€ 16,90

Papillot van gerookte zalm gevuld met rilette van zeetong

€ 17,00

Kreeftenkroketten / gefrituurde peterselie (2 stuks)

friteuze nodig

€ 25,90

1/2 kreeft Belle Vue

€ 15,90

Scampi van de chef (licht gezoete tomatensaus / fijne sjalotjes

€ 17,90

Ravioli gevuld met kreeft / bisque / scampi

€ 16,90

Ravioli gevuld met boschampignons / roquefort

€ 14,90

Ravioli gevuld met ricotta en spinazie / Mediteraanse tomatensaus

Hoofdgerechten

€ 29,50

Hertenkalf/wintergarnituur/grand veneur / butternutpuree

€ 25,90

Hertenstoofpotje / wintergarnituur / butternutpuree

€ 26,90

Fazant/risotto met bospaddestoelen / pastinaak

€ 24,50

Varkenswangetjes / wintergroenten / puree

€ 29,50

Rijkgevulde Bouillabaisse

(zalm / kabeljauw / scampi / mosselen / venusschelpen)

€ 26,90

Kabeljauwhaasje met krokante korst / seizoensgroenten / beurre blanc van champagne / puree

€ 24,90

Scampi van de chef / pasta

€ 26,90

Ravioli gevuld met kreeft / bisque / scampi

€ 25,90

Ravioli gevuld met boschampignons / roquefort

€ 21,90

Raviolli gevuld met ricotta en basilicum / Mediteraanse tomatensaus

Nagerechten

€ 10,50

• Verrassingsdessert

€ 7,90

Tiramisu van speculaas / advocaat

€ 8,50

Cheesecake met rode vruchten

€ 8,90

Brownie met mousse van gezouten caramel / pindanoten / chocolade

€ 7,90

Chocomousse met crumble van Oreo

Kindergerechten

€ 12,50

Frikadelletjes in tomatensaus / puree

€ 13,50

Videe/puree

€ 10,00

Penne/tomatensaus