Voorgerechten
Pastinaaksoep/fazant / crumble van pek
Zoet-zuur gelakte spare ribs met notencrumble
Duo van wildkroketten / wintersalade / hazelnoot
friteuze nodig
Scampi van de chef
(licht gezoete tomatensaus / fijne sjalotjes)
Ravioli Thai fish / limoensaus/ bieslookolie
Ravioli gevuld met boschampignons / roquefort
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie / mediteraanse tomatensaus
Hoofdgerechten
Hertenkalf / wintergarnituur / grand veneur / kroketten
friteuze nodig
Hertenstoofpotje / wintergarnituur / kroketten
friteuze nodig
Fazant Brabançonne /witloof / kroketten
friteuze nodig
Varkenswangetjes / wintergroenten / kroketten
friteuze nodig
Gegratineerde vissersboot
(zalm/kabeljauw/scampi/mosselen)/ puree / beurre blanc
Zeebaars / linguini / tomatenboter
Scampi van de chef
licht gezoete tomatensaus / fijne sjalotjes / kroketten(friteuze nodig
Ravioli Thai fish / limoensaus/bieslookolie
Ravioli gevuld met boschampignons / roquefort
Raviolli gevuld met ricotta en basilicum / mediteraanse tomatensaus
Gegratineerde vissersboot / zalm / kabeljauw / scampi / fijne groenten / puree / beurre blanc
Nagerechten
Tiramisu van speculaas
Cheesecake met rode vruchten
Brownie
Chocomousse met crumble van Oreo
Kindergerechten
Frikadelletjes in tomatensaus / puree
Videe / puree
Penne / tomatensaus