Afhaalmenu feestdagen


Afhalen kan vanaf 22 december tot 4 januari telkens van 11u tot 16u.

bestellen moet ten laatste 2 dagen van te voren gebeuren.


Voorgerechten

€ 6,90

Pastinaaksoep/fazant / crumble van pek

€ 15,90

Zoet-zuur gelakte spare ribs met notencrumble

€ 16,50

Duo van wildkroketten / wintersalade / hazelnoot

friteuze nodig

€ 15,90

Scampi van de chef

(licht gezoete tomatensaus / fijne sjalotjes)

€ 18,90

Ravioli gevuld met boschampignons / roquefort

€ 16,90

Ravioli gevuld met ricotta en spinazie / mediteraanse tomatensaus

Hoofdgerechten

€ 32,90

Hertenkalf / wintergarnituur / grand veneur / kroketten

friteuze nodig

€ 26,90

Hertenstoofpotje / wintergarnituur / kroketten

friteuze nodig

€ 27,90

Fazant Brabançonne /witloof / kroketten

friteuze nodig

€ 25,50

Varkenswangetjes / wintergroenten / kroketten

friteuze nodig

€ 25,90

Scampi van de chef

licht gezoete tomatensaus / fijne sjalotjes / kroketten(friteuze nodig

€ 25,90

Ravioli gevuld met boschampignons / roquefort

€ 22,90

Raviolli gevuld met ricotta en basilicum / mediteraanse tomatensaus

€ 27,90

Gegratineerde vissersboot / zalm / kabeljauw / scampi / fijne groenten / puree / beurre blanc

Nagerechten

€ 6,50

Tiramisu van speculaas

€ 7,50

Tiramisu Dubai

€ 7,90

Brownie

€ 6,50

Chocomousse met crumble van Oreo

Kindergerechten

€ 12,50

Frikadelletjes in tomatensaus / puree

€ 13,50

Videe / puree

€ 10,00

Penne / tomatensaus